Nike Air Force 1 Shadow

Post a reply


This question is a means of preventing automated form submissions by spambots.

BBCode is OFF
Smilies are OFF
Topic review
   

Expand view Topic review: Nike Air Force 1 Shadow

Nike Air Force 1 Shadow

Post by Zoomcah » Tue Sep 29, 2020 11:01 pm

De Nike React Miler Black Crimson is een schone nieuwe versie van het vlaggenschip van het hardloopmodel van het in Oregon gevestigde merk. Of je nu een fervent marathonloper bent of gewoon aan een normale trainingsroutine begint, het lijdt geen twijfel dat deze je training onmiddellijk zullen verbeteren en je naar nieuwe persoonlijke records zullen duwen. Het bovenwerk is gemaakt met een uniek ontwerp met panelen, Flyknit-secties, premium leren overlays en synthetische patches. Het overwegend zwarte ontwerp wordt onderbroken door een witte Swoosh, terwijl hints van rood de Nike React Miler details sieren, zoals het strakke vetersysteem en het lipje op de tong.

Image


Als je op zoek bent naar een afgezwakte AF1 die er nog steeds voor zorgt dat je de aandacht trekt, kijk dan verder dan de Nike Air Force 1 Shadow Phantom Pink | CI0919-003. Door het klassieke silhouet te nemen en het op zijn kop te draaien, is het gemakkelijk in te zien waarom dit nieuwe silhouet zoveel opschudding veroorzaakt in de sneakergemeenschap. Herinnerend aan Nike Air Force 1 Shadow de recente Sacai-drops, komt de nieuwste iteratie in deze legendarische schoenenlijn op alles dubbel. Nu de swooshes, hellende lipjes, neuskappen en veterpanelen allemaal dubbel gestapeld worden, is het duidelijk waar deze schoen zijn naam vandaan heeft.

De Nike Air Force 1 React D / MS / X White Blue is een update van een van onze favoriete modellen aller tijden met moderne technologie om ervoor te zorgen dat hij net zo comfortabel is als altijd. De iconische AF1 werd voor het eerst gelanceerd in 1982 door de beroemde Nike-ontwerper Bruce Kilgore en is sindsdien https://www.nieuwesales.com/nike-air-force-1/ een hoofdbestanddeel van ons en vele anderen gebleven. Voor 2020 heeft Nike de React-zooltechnologie geleend die voor het eerst werd gebruikt op de Nike Epic React in 2017. Het biedt adaptieve demping en optimaal comfort om elke keer een soepele rit te garanderen. Dit paar leent de klassieke witte kleur van de originele AF1 en accentueert het verder met hints van blauw en grijs voor een subtiele maar smaakvolle look.

Top